
יקב טפרברג לראש השנה
מאת: סמדר שני Smadar Shani
יקב טפרברג מציג לכבוד ראש השנה 3 יינות שינעימו לכם את ארוחת החג: שרדונה אסנס בציר 2018 ,אינטגריטאז’ אינספייר בציר 2017, סירה אימפרשן 2018
ריחות השנה החדשה כבר בפתח רגע ואתה תקופת החגים, ארוחות החג ואחדות משפחתית. כשכולנו יחד יושבים מסביב לשולחן החג, זו הזדמנות מצויינת ליהנות מכוס יין איכותית שתשדרג את ארוחת החג. אספנו עבורכם 3 יינות של יקב טפרברג שינעימו לכם את ארוחת החג:
שרדונה אסנס בציר 2018 ,אינטגריטאז’ אינספייר בציר 2017, סירה אימפרשן 2018

שרדונה אסנס 2018
שרדונה אסנס 2018 סדרה: ESSENCE שנת בציר: 2018 הרכב זני: 100% ענבי שרדונה
מקור הענבים: ענבי השרדונה הגיעו מכרם הנטוע ברום הרי יהודה בגובה של 900 מטר מעל גובה פני הים. איכות הענבים הייחודית, הינה תוצאה של מיקומו המיוחד של הכרם ותנאי האקלים הקרירים
תהליך ייצור היין: הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר ידני ונכנסו מיד לסחיטה עדינה ומהירה על מנת לקבל תירוש ענבים לבן איכותי.
טעמי רשימה: יין פירותי,מאוזן,בעל חמיצות עדינה וגוף מלא עם סיומת עגולה.
הצעת הגשה: בטמפרטורה של 14 מעלות. עם מאכלי דגים ועוף.
מחיר מומלץ לצרכן: 75 ₪

אינטגריטאז’ אינספייר 2017
אינטגריטאז’ אינספייר 2017 סדרה: INSPIRE שנת בציר: 2017 הרכב זני: 45% ענבי גראנש, 40% ענבי סירה, 15% ענבי מורבדרה
מקור הענבים: ענבי הגרנאז’ והמורבדרה מעמק איילון, ענבי הסירה מכרמי יוסף
תהליך ייצור היין: ענבי הגראנש הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר שנבצרו בבציר מכני.לאחר ריסוק עדין הותססו הענבים משך של כשבעה ימים בטמפרטורה של 25 מעלות
טעמי רשימה: יין בעל מרקם רך וחלק עם חמיצות מאוזנת.
הצעת הגשה: בטמפרטורה של 18 מעלות עם גבינות רכות או עוף צלוי
מחיר מומלץ לצרכן: 60 ₪

סירה אימפרשן 2018
סירה אימפרשן 2018 סדרה: IMPRESSION שנת בציר: 2018 הרכב זני: 100% ענבי סירה
תהליך ייצור היין: הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני. ענבי הסירה עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין העברנו את התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת התסיסה האלכוהולית בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים
טעמי רשימה: יין בעל גוף בינוני,מרוכז,קטיפתי ונעיםעם סיומת פירותית וארוכה.
הצעת הגשה: בטמפרטורה של 18 מעלות עם תבשילי כבש או פסטות ברוטב בשר.
מחיר מומלץ לצרכן: 40 ₪
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות יין
קרידיט צלם – אייל קרן