"בארכה" טחינה בבקבוק לחיץ

“בארכה” טחינה זעתר בבקבוק לחיץ

מאת: סמדר שני

“בארכה” ממשיכה להפתיע ומשיקה טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ, הטחינה החדשה מצטרפת כטעם חמישי בסדרת הטחינה הגולמית המעודנת בבקבוק לחיץ שהפכה להצלחה גדולה 

“בארכה”, מחלוצות קטגוריית הטחינה בישראל, ממשיכה להוביל בחדשנות ומרחיבה את סדרת הטחינה המעודנת בבקבוק לחיץ שמשדרג ומנגיש לצרכני הטחינה את אופן השימוש. הטעם החדש מצטרף כטעם חמישי בסדרת הטחינה הגולמית המעודנת בבקבוק לחיץ, שנרשמה פטנט ישראלי ובינלאומי ומהווה הצלחה מסחרית גדולה מאז השקתה בשנת 2016. בסדרת הטחינה המעודנת בבקבוק הלחיץ יש כבר 4 מוצרים – טחינה גולמית מעודנת, טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא, טחינה מתובלת גולמית מעודנת שום לימון וטחינה מתובלת גולמית מעודנת משומשום מלא אריסה. הטחינה בבקבוק הלחיץ מוכנה לאכילה והופכת את השימוש בטחינה לנוח, קל ופשוט. אין צורך להכין את הטחינה או לערבב עם מים, פשוט ללחוץ ישר מהבקבוק.
בטחינה המעודנת בבקבוק הלחיץ הטעם כבר מוכן ומתאים להגשה כרוטב לסלט, כממרח וכתוספת לכריכים. בנוסף, המרקם המעודן עונה על הצורך בדילול הטחינה ומאפשר גם לאנשים שאוהבים טעם עדין יותר, לאכול טחינה גולמית ובריאה.

"בארכה" טחינה בבקבוק לחיץ

בשנים האחרונות עם עליית המודעות למזון בריא ולא מעובד, קטגוריית הטחינה נמצאת בצמיחה מתמדת וכיום טחינה גולמית נחשבת למוצר בסיס בכל בית בישראל, במחקר שערכה השנה בארכה עם מכון המחקר רושינק נמצא כי שלושה מכל ארבעה ישראלים בוגרים נוהגים לאכול טחינה גולמית, לפחות פעם בחודש. המוצר החדש מביא את טעם הזעתר האהוב אל הטחינה של בארכה בבקבוק הלחיץ. הזעתר מוכר במטבחי המזרח התיכון, ובין היתר גם במטבח הארצישראלי מזה דורי דורות, ומשמש לתיבול מאכלים שונים כדוגמת סלטים, מאפים תבשילים ועוד. לזעתר ישנם שימושים רבים בקולינריה המקומית ויתרונות בריאותיים מגוונים כגון טיפול באסתמה, כאבי גרון, דלקות וכאבי שרירים, תמיכה במערכות העיכול והחיסון ותרומה לוויסות הסוכרים בדם ולירידה במשקל. יתרונות אלה מצטרפים לסגולות המוכרות של הטחינה משומשום מלא העשירה מאד בסידן וכן בברזל, אבץ, מגנזיום ועוד, ובכלל נחשבת למזון על (Super Food) גדוש ביתרונות בריאותיים.

אודות בארכה: למעלה מ-30 שנה חברת רושדי תעשיות מזון בע”מ מייצרת טחינה וחלבה. המפעל, שהוקם בראשית שנות ה-80 כחלק ממיזם לקידום תעשייה במגזר הפך עם השנים לחברה בסטנדרטים בינלאומיים הגבוהים ביותר ולמותג בולט בישראל. מפעל החברה שנמצא  באלון תבור הוא המפעל הגדול והמתקדם מסוגו ועומד בסטנדרט בינלאומי גבוה בו מיוצרים מדי יום מוצרי הטחינה והחלבה המופצים לרשתות השיווק, לקוחות מוסדיים ותעשיית המזון בארץ ובעולם.