מסעדת טאיזו חוגגת 5 שנים

טאיזו חוגגת את ההצלחה


מסעדת הקונספט הפאן אסיאתית Taizu ביצירתו של השף יובל בן נריה חוגגת 5 שנים של מצוינות ושמירה על מעמדה כאחת המסעדות הטובות והמצליחות ביותר בישראל.

מאת: סמדר שני Smadar Shani

מסעדת טאיזו חוגגת 5 שנים

בן נריה מציג במקום אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מחמש מדינות בדרום מזרח אסיה:  הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. כחלק מהקונפסט של Taizu- התפריט במקום משתנה בתדירות גבוהה ומותאם לחומרי גלם עונתיים או המיובאים במיוחד למסעדה. מבנה הארוחה, הבנוי כמסע בין טעמים, מורכב ממספר רב של מנות קטנות המוגשות למרכז השולחן.

מסעדת טאיזו חוגגת 5 שנים

טאיזו, זוכת פרס “מסעדת היוקרה הטובה ביותר” בטקס פרסי האוכל של “טיים אאוט” לשנים 2017, 2015 ו-2014 וזכתה בפרס “המסעדה הטובה בישראל” בפרויקט המסעדות הטובות בישראל של אתר MAKO לשנת 2017. בחמש  שנותיה זכתה  באינסוף ביקורות מהללות, שבחים ופרסים. מאז פתיחתה בשנת 2013. לפני כשנתיים, פתח בן נריה את דוכן מיאזקי הפועל בשוק צפון ולפני שנה את YA PAN ביסטרו יפני עדכני.

מסעדת טאיזו חוגגת 5 שנים

המסעדה פתוחה בימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:00 ועד 15:30 ובין 18:30 ועד 23:30.
בשבת בצהריים בין 12:00 ועד 15:00 מוגשת ארוחה עסקית שווה ביותר *בכל יום ראשון, פסטיבל הודי- 19:00-23:30