יוחנן מיכאלוב גמר תחרות הקוקטיילים " פטרון פרפקציוניסט"

איזה קוקטייל של טקילה פטרון זכה במקום הראשון?  

מאת: סמדר שני Smadar Shani

יוחנן מיכאלוב הוא הזוכה בתחרות “פטרון פרפקציוניסט” עם הקוקטייל המושלם Cardinal:St. Patron

יוחנן מיכאלוב גמר תחרות הקוקטיילים " פטרון פרפקציוניסט"

בגמר תחרות הקוקטיילים ” פטרון פרפקציוניסט” זכה הברמן יוחנן מיכאלוב מ”הבושוויק” עם הקוקטייל המושלם Cardinal : St. Patron התחרות התקיימה אמש בתל אביב במועדון מטרופוליטן, שעוצב במיוחד בפינות דקורציה מרשימות וממותגות של טקילה פטרון.

 

התחרות החלה כתחרות מקומית של המותג בבריטניה ב 2015 ולאור ההצלחה התרחבה לתחרות גלובלית שבה משתתפות מעל ל 30 מדינות השנה.
התחרות יצרה באזז גדול בקהילת הברמנים בישראל וניכר “שמי שלא שם לא קיים”  כשישים ברמנים מהברים הכי נחשבים בישראל הגישו מועמדותם לתחרות. מתוכם עלו לגמר הישראלי שישה פיינליסטים. המועמדים נבחנו על ידי צוות השופטים: ניק קוקס  – מנהל אזורי של פטרון במזרח התיכון אסיה ואפריקה,  עומר גזית שליו – זוכה פטרון פרפקציוניסט בישראל ובמקום השני בתחרות העולמית ב 2017 ורותי רוסו – עיתונאית, שפית, מרצה, ויועצת קולינרית.

יוחנן מיכאלוב גמר תחרות הקוקטיילים " פטרון פרפקציוניסט"

תחרות הקוקטיילים “פטרון פרפקציוניסט” של מותג הטקילה פרימיום המוביל פטרון, הנו אירוע יוקרתי נחשב ביותר מהווה אתגר ייחודי עבור מיקסולוגים וברמנים מכל העולם, שנבחנים בסטדנטרטים גבוהים ביותר על “פרזנטציה”, טעם ומקוריות ונדרשים להפגין את מיומנותם, מומחיותם ומחויבות לשלמות באמצעות הקוקטיילים אותם הם יוצרים.

מיכאלוב שקטף את התואר בהחלט עמד בהצלחה בכל הקריטריונים וזוכה לייצג את ישראל בגמר העולמי שיתקיים בבית של פטרון, האסיינדה פטרון, בחליסקו מקסיקו במהלך ינואר 2020.

יוחנן מיכאלוב גמר תחרות הקוקטיילים " פטרון פרפקציוניסט"

הקוקטייל המנצח Cardinal: St. Patron של של יוחנן מיכאלוב

מתכון של הקוקטייל המנצח Cardinal: St. Patron של הזוכה יוחנן מיכאלוב ברמן מהבושוויק:

47 גרם פטרון סילבר

19 גרם ליקר מרסקינו

23 גרם סירופ מנגו חרוך

29 גרם מיץ ליים מסונן בחלב

37 גרם קאווה

*את רכיבי הקוקטייל מודד מיכאלוב בגרמים על משקל כדי להגיע לדיוק מירבי שלמות ואחידות

מתכונים של 5 הקוקטיילים הנוספים שנבחנו בגמר: 

הקוקטייל של דוראל גלילי  –  99.9  ברמן בזאלמה באר שבע, מדריך בבי”ס לברמנים בר מאסטר.

45 מ”ל פטרון סילבר

10 מ”ל אמארו מונטנגרו

25 מ”ל סירופ פלפל שחור ותה ירוק

30 מ”ל ליים

15 מ”ל מי חומוס

1דאש סלרי ביטר

הקוקטייל של אסף יחיאל  – TO SEE THE SANRISE ברמן באימפריאל, ת”א

45 מ”ל פטרון סילבר

22.5 מ”ל סירופ ערער

22.5 מ”ל חומצת רימון

סגירה עם יין שתסס עם תפוזים ומתובל בפלפל שחור ופטרון סילבר.

הקוקטייל של אנדריי ליובימוב  – CAMINO A CASA ברמן במסעדת פסטל, תל אביב

50 מ”ל פטרון סילבר

30 מ”ל סירוף אבלפיכה

25 מ”ל מיץ לימון

7 מ”ל ליקר בנדיקטין

טיפות קפה בסוף

הקוקטייל של ראד קטן #150 – ברמן בגטסבי, ירושלים

45 מ”ל פטרון סילבר שטוף בשמן קוקוס

30 מ”ל שראב נענע וניל

15 מ”ל שרטרז ירוק

15 מ”ל מיץ ליים

הקוקטייל של ליאת בן ישר –  Sangre Del Patrón ברמנית בדקל 3, ירושלים. מדריכה בבי”ס לברמנים זמן אמיתי.

25 מ”ל פטרון סילבר

25 מ”ל פטרון אנייחו

90 מ”ל מיץ אבטיח מתובל (פימנטון, עשבי תיבול מקומיים )

15 מ”ל פרנה ברנקה

15 מ”ל מיץ ליים.

*לקישוט – גבינה, זעתר טרי ופלפל שחור.

על טקילה פטרון : מתהליך הקטיף הידני של אגבה כחולה באיכות הגבוהה ביותר, לתהליך הזיקוק המסורתי, תיוג פרטני, מספור ובדיקת כל בקבוק ובקבוק, טקילה פטרון מיוצרת בדייקנות ובקפידה. אף שפטרון הפך לאחד ממותגי הפרמיום המוכרים והמוערכים בעולם, טקילה פטרון עדיין מיוצרת בקבוצות בקבוקים קטנות, ובאותה מחויבות לאיכות וליצירה.